Rypsiporsas fileeviipalekastike

Paista margariinissä fileeviipaleet ja sipulit kauniin ruskeiksi.

Lisää hiukan vettä ja anna hautua kymmenen minuuttia.

Lisää kerma ja tarjoile perunasoseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas fileeviipale (Hk), annos 300g282g310kcal67.7g0g4.2g0g
Sipuli (kuorittu)94g25kcal1.2g4.5g0.2g1.6g
Margariini 80% keskiarvo14g100kcal0g0g11.3g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g235g259kcal7g7.5g23.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1388kcal151.8g24g78.4g3.2g
Valittu annoskoko625g694kcal75.9g12g39.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna313g347kcal38g6g19.6g0.8g
Arvot/100g100g111kcal12.1g1.9g6.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310486