Jauhemaksapihvi

1. Kuori ja raasta porkkanat.

2.Sekoita porkkanaraasteeseen jauhettu maksa, kananmuna ja mausta seos niukasti suolalla ja ripauksella valkopippuria.

3. Kuumenna nokare rasvaa teflonpinnoitetussa pannussa.

Nosta seosta lusikalla kuumaan pannuun sopivan kokoisiksi pihveiksi.

Pienennä lämpöä.

Paista pihvit molemmin puolin hyvin miedolla lämmöllä, sillä maksa palaa herkästi.

Tarjoa perunasoseen ja puolukkasurvoksen tai herkkusienimuhennoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Jsp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g144g40kcal0.9g8.6g0.3g3.6g
Kananmuna kuorineen punnittu62g78kcal6.8g0.2g5.6g0g
Maksa naudan 346g453kcal63.5g20.1g12.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g20g144kcal0.2g0.2g15.8g0g
Sipuli (kuorittu)53g14kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1461kcal144.2g63.4g69.2g9g
Valittu annoskoko625g730kcal72.1g31.7g34.6g4.5g
Annoskoko puolitettuna313g365kcal36.1g15.9g17.3g2.3g
Arvot/100g100g117kcal11.5g5.1g5.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310632