Puolukkaiset jauhelihapihvit

Loita jauhelihapihvien valmistaminen sekoittamalla kermaviiliin sipulikeittoainekset ja korppujauhot.

Anna turvota 5 - 10 min.
Lisää jauheliha, muna ja puolukat.

Sekoita tasaiseksi.

Muotoile taikinasta pihvejä vedellä kostutetuin käsin leivinpaperille uunipellille.

Paista jauhelihapihvit 250 asteessa uunin keskiosassa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%311g528kcal62.1g0g31.1g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)51g101kcal2g17.7g1.5g0g
Korppujauho 19g71kcal2g14.5g0.2g1g
Laktoositon kermaviili (Pirkka), annos 200g155g210kcal4.7g6.1g18.6g0g
Kananmuna kuoreton 43g61kcal5.3g0.1g4.4g0g
Puolukka 47g18kcal0.2g3.2g0.2g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1977kcal152.6g83.2g112g4.4g
Valittu annoskoko625g989kcal76.3g41.6g56g2.2g
Annoskoko puolitettuna313g494kcal38.2g20.8g28g1.1g
Arvot/100g100g158kcal12.2g6.7g9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310667