Broilermaksa kastike

Pilko maksat, leikkaa jänteet pois.

pilko sipuli ja pekoni.

Paista pekonit niin että rasva sulaa pannulle, lisää maksaipalat ja sipulisilppu.

Paistele kunnes ruskistuu.

Mausteeksi meiramia, rakuunaa ja suolaa.

Lisää kerma ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)316g398kcal59.7g10.7g12.6g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g98g275kcal17.7g0.5g22.6g0g
Sipuli 105g32kcal1.3g5.1g0.2g1.8g
Kuohukerma (Ingman)88g299kcal1.9g2.7g30.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2008kcal161.2g38g132.2g3.6g
Valittu annoskoko625g1004kcal80.6g19g66.1g1.8g
Annoskoko puolitettuna313g502kcal40.3g9.5g33.1g0.9g
Arvot/100g100g161kcal12.9g3g10.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310895