Mutakakku (Annika Rognebyn kirjasta)

Sulata voi. Vaahdota munat ja makeutusaine, lisää siihen voisula ja keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Kaada leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan ja paista 200 asteessa 10 min.

Itse olen voidellut ja jauhottanut mantelijauheella vuuan, ettei taatusti jää kiinni.

Tarjoile kunnolla jäähtyneenä, miel.

vasta seuraavana päivänä, kermavaahdon tai kermarahkan kanssa.

Ohje on 1,5 kertainen kirjan annokseen nähden, sopiva 24cm vuokaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g221g1610kcal2.2g2.2g176.5g0g
Kananmuna kuoreton 324g462kcal40.4g1g33.2g0g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g29g116kcal0.5g28.5g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)10g1kcal0.2g0g0.1g8.8g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton35g113kcal8.2g3.7g7.3g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka5.9g24kcal0g5.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g4651kcal103g82.4g434.2g17.6g
Valittu annoskoko625g2325kcal51.5g41.2g217.1g8.8g
Annoskoko puolitettuna313g1163kcal25.8g20.6g108.6g4.4g
Arvot/100g100g372kcal8.2g6.6g34.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311546