Juustoinen broilerikeitto

Kuori perunat ja porkkanatja sipulit ja kuutioi ne noin 1 cm x 1 cm kuutioikis.

Kuutioi myös paprika.

Ruskista pannulla broilerinfilee.

Keitä lihaliemessä perunat, porkkant ja sipulit melkein kypsiksi.

Lisää seuraavaksi broilerin fileet ja keitä noin 5 minuuttia.

Lisää sitten paprika ja haluamasi mausteet.

Keitä hetki ja lisää juusto ja kerma ja kkumenna kiehuvaksi.

Tarjoa sämpylöiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 719 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 145g110kcal2.7g22.5g0.3g1.4g
Porkkana 72g24kcal0.4g4g0.1g1.8g
Sipuli 29g8.8kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Paprika keltainen 15g4.4kcal0.1g0.7g0g0.3g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)87g113kcal15.6g1.9g5.3g0.1g
Vesi217g0kcal0g0g0g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi2.2g7.2kcal0.1g0.3g0.6g0g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g29g46kcal2.3g1.4g3.5g0.4g
Ruokakerma emmental (Arla keittiö), annos 200g29g49kcal1g1.6g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g726kcal45.2g67.6g28.4g9g
Valittu annoskoko625g363kcal22.6g33.8g14.2g4.5g
Annoskoko puolitettuna313g182kcal11.3g16.9g7.1g2.3g
Arvot/100g100g58kcal3.6g5.4g2.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311964