Kanawokki japanilaisittain

1. Pilko kasvikset
2. Keitä parsakaalia kiehuvassa vedessä muutama minuutti.

3. Kuumenna pannulla öljy ja lisää kanasuikaleet, kesäkurpitsa ja paprika pannulle ruskistumaan pariksi minuutiksi.

4. Vähennä lämpötilaa ja jätä kasvikset hautumaan kannen alle.

Anna hautua pari minuttia.

5. Lisää valkosipuli ja herkkusienet.

Anna hautua kannen alla muutama minuutti.

6. Kaada joukkoon teryaki-kastike, sesamöljy ja soija, lisää suolaa myllysta.

7. Lisää parsakaalit mukaan.

Sekoita hyvin.

8. Tarjoa sellaisenaan tai riisin kera.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifileesuikale (Atria)185g203kcal42.5g0g3.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.7g33kcal0g0g3.7g0g
Kesäkurpitsa zucchini 185g33kcal1g4.6g0.7g1.3g
Parsakaali brokkoli 96g34kcal4.4g1.9g0.3g2.4g
Paprika punainen 74g22kcal0.7g3.3g0.3g1.4g
Herkkusieni 30g4.7kcal0.6g0.1g0.1g0.4g
Valkosipuli 5.9g6.4kcal0.5g1g0g0.1g
Teriyaki marinade (Kikkoman), annos 250g30g25kcal1.3g5.6g0g0g
Japanilainen soijakastike vähemmän suolaa (Rainbow), annos 5g11g7.8kcal0.9g0.9g0.4g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Sesamöljy,luomu (Emile nöel), annos 5g3.7g33kcal0g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g804kcal103.8g34.8g26.2g11.2g
Valittu annoskoko625g402kcal51.9g17.4g13.1g5.6g
Annoskoko puolitettuna313g201kcal26g8.7g6.6g2.8g
Arvot/100g100g64kcal8.3g2.8g2.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312375