Kaalipossupata

Lado pilkotut kaalit, sipulit ja porkkanat uunipataan.

Lisää maustepippuria, suolaa ja lihaliemijauhetta.

Paista possupalat pannulla ja lisää pataan.

Lisää vettä ja anna hautua 175 asteessa n. 2 - 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Roona78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 287g80kcal3.4g11.6g0.6g6g
Sipuli (kuorittu)72g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g47g13kcal0.3g2.8g0.1g1.2g
Viljapossun sisäfilee maustamaton (Hk), annos 125g179g233kcal37.6g0g7.3g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g36g11kcal0.4g1.4g0.1g0g
Valkosipuli 5.4g5.8kcal0.4g0.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g722kcal86g40.2g16.4g17g
Valittu annoskoko625g361kcal43g20.1g8.2g8.5g
Annoskoko puolitettuna313g181kcal21.5g10.1g4.1g4.3g
Arvot/100g100g58kcal6.9g3.2g1.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312589