Pippurikermainen possun ulkofilepihvi

Paista ohueksi leikatut pihvit pannulla nopeasti ja mausta ne suolalla ja pippurilla.

Laita uunin kestävään vuokaan ja kaada päälle ruokakermat.

Hauduta vielä uunissa n 15-30 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Maiju71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g448g645kcal98.5g0g26.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl10g86kcal0g0g9.6g0g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3.8g11kcal0.4g1.5g0.1g1g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g80g96kcal1.8g3.8g8g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g80g88kcal1.8g3.2g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1852kcal205g17g105.2g2g
Valittu annoskoko625g926kcal102.5g8.5g52.6g1g
Annoskoko puolitettuna313g463kcal51.3g4.3g26.3g0.5g
Arvot/100g100g148kcal16.4g1.4g8.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312691