Ruusukaalivuoka

Lado ruusukaalit uunivuoan pohjalle ja kaada tomaattimurska niiden päälle.

Sen jälkeen lisää vuokaan pannussa paistettu ja suolalla, pippurilla ja basilikalla maustettu jauheliha ja lisää vielä juustohuntu.

Paista keskilämmöllä jonkin aikaa ( kunnes oletat että kaali on kypsynyt) ja Nautiskele.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Cabris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali 194g47kcal2.7g3.8g1g4.8g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 194g249kcal40.3g0g9.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.9g35kcal0g0g3.9g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g175g61kcal2.8g12g0.2g2.4g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g58g227kcal16.9g0.9g17.5g0g
Basilika, kuivattu 0.4g1kcal0.1g0.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1241kcal125.6g33.6g64.6g14.8g
Valittu annoskoko625g621kcal62.8g16.8g32.3g7.4g
Annoskoko puolitettuna313g310kcal31.4g8.4g16.2g3.7g
Arvot/100g100g99kcal10g2.7g5.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313374