Mausteinen naudanlihapata

Kuumenna rypsiöljy suuressa kasarissa ja ruskista lihanpalat.

Lisää joukkoon silputtu sipuli sekä chilipalko.

Anna hautua muutama minuutti.

Lisää sokeri, suola sekä paprikajauhe ja kirsikkatomaatit.

Hauduta boin 45 minuuttia.

Tarjoa paistetun viljaseoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 5.9g53kcal0g0g5.9g0g
Naudan Sisäpaisti297g326kcal65.3g0.3g8.9g0g
Sipuli (kuorittu)48g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Chili paprika punainen27g11kcal0.5g2.4g0g0g
Sokeri 3g12kcal0g3g0g0g
Suola, annos 3g4.7g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 3g10kcal0.4g0.5g0.4g1.1g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g237g86kcal4.3g15.2g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1019kcal142.2g47.4g32g3.8g
Valittu annoskoko625g509kcal71.1g23.7g16g1.9g
Annoskoko puolitettuna313g255kcal35.6g11.9g8g1g
Arvot/100g100g82kcal11.4g3.8g2.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313729