Kaalinlaskija

Kuumenna wokkipannu tai vastaava, laita voi ja öljy pannulle, laita muutama rosépippuri rasvaan paistumaaan hetkeksi, Lisää suikaloitu kaali ja paista melko kovalla lämmöllä niin, että kaali hiukan ruskistuu sieltätäältä ja tuoksuu makealle.

Pienennä porkkanat haluamaasi muotoon ja lisää pannulle, paista hetkinen ja lisää sitten jauheliha, aurajuusto ja koskenlaskija, paista ja sulattele ainekset kokoon ja lisää pilkottu sipuli, sekoita ja mausta suolalla, meiramilla, kurkumalla ja valkopippurilla, anna hautua n.15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.7g42kcal0g0g4.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g4.7g34kcal0g0g3.7g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g12g40kcal2.3g0g3.4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g93g26kcal0.6g5.6g0.2g2.3g
Kaali, valkokaali233g49kcal2.8g7.9g0.5g4.9g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto58g163kcal11.1g0g12.8g0g
Sipuli (kuorittu)33g8.8kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Jauheliha, sika-nauta 187g413kcal32.6g0g31.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1552kcal99.6g30.2g114.2g15.6g
Valittu annoskoko625g776kcal49.8g15.1g57.1g7.8g
Annoskoko puolitettuna313g388kcal24.9g7.6g28.6g3.9g
Arvot/100g100g124kcal8g2.4g9.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=314158