Jauhis-kaalimössö

Paista jauheliha ja sipulit, lisää kaalisilppu ja pari desiä vettä.

Hauduta kypsäksi (n. 1h), mausta.

Mausteet: meirami, basilika, valko- ja mustapippuri + suola.

Vettä en merkannut reseptiin, koska se haihtuu kokonaan haudutuksen aikana.

Lisäksi mössö olis kaivannut siirappia, mutta korvasin sen makeutusjauheella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g19g135kcal0.2g0.2g14.8g0g
Valkokaali keräkaali 308g85kcal3.7g12.5g0.6g6.5g
Jauheliha, sika-nauta 246g545kcal43.1g0g41.8g0g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g19g18kcal0.2g3.4g0g0g
Makeutusaine cologran 100g 1 rkl (1g)0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1587kcal95.2g36g114.6g14.2g
Valittu annoskoko625g793kcal47.6g18g57.3g7.1g
Annoskoko puolitettuna313g397kcal23.8g9g28.7g3.6g
Arvot/100g100g127kcal7.6g2.9g9.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=314326