Lanttukalakeitto

Kuullota sipuli kattilassa.

Lisää muut ainekset, paitsi sei. Keitä kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä.

Lisää sei ja keitä vielä muutama minuutti.

Mausta sitruunamehulla, valkopippurilla ja yrteillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Lilja14
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 82g29kcal3.8g1.6g0.2g2g
Lanttu 24g6.8kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Kasvisliemikuutio 9g27kcal0.9g1.2g2.1g0.1g
Sipuli (kuorittu)29g7.7kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Kesäkurpitsa zucchini 49g8.9kcal0.3g1.2g0.2g0.3g
Tomaattipyree, Pirkka12g10kcal0.4g2.3g0.1g0.1g
Valkosipuli 6.1g6.6kcal0.5g1g0g0.1g
Seiti pakaste 123g95kcal21.5g0g0.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 286g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 5.7g51kcal0g0g5.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g484kcal56g19.6g18.8g7g
Valittu annoskoko625g242kcal28g9.8g9.4g3.5g
Annoskoko puolitettuna313g121kcal14g4.9g4.7g1.8g
Arvot/100g100g39kcal4.5g1.6g1.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315160