Kasvissosekeitto

Laita oliiviöljy ja valkosipulimurska kattilanpohjalle ja anna valkosipulin muhia hetki öljyssä.

Lisää soseet, vesi ja rosmariini.

Kun keitto on kuumaa, lisää Koskenlaskija.

Lisää annokseen runsaasti raejuustoa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Ruskeaapila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g199g80kcal1g23.9g0.4g0g
Juuressose Pirkka 500g199g80kcal1.4g17.7g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 199g0kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0.4g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Extra virgin luomu oliiviöljy (Rainbow), annos 13.5g6g54kcal0g0g6g0g
Valkosipuli 2.4g2.6kcal0.2g0.4g0g0.1g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g18g50kcal3.4g0g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g534kcal12g84.2g21.4g0.4g
Valittu annoskoko625g267kcal6g42.1g10.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna313g133kcal3g21.1g5.4g0.1g
Arvot/100g100g43kcal1g6.7g1.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315522