Lasagne hirven jauhelihasta, nopea

Ruskista sipuli ja jauheliha öljy/valkosipulivoissa.

Lisää tomaatti, ranskankerma (voi korvata kevytkermalla), sulatejuusto, soija, mausteet ja suola.

Kokoa: jauheliha ensin, sitten levy ja taas jauheliha (tulee 3-4 kerrosta).

Valkokastiketta ei tarvita jos käytät tuorepastaa.

Tarvitsee uunissa vain 20 minuuttia 225 jos tuorepasta.

Ripottele päälle mozarellaraaste.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 185g208kcal39.1g0g5.6g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.5kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Jauheliha porsaan 12%93g196kcal16.7g0g11.1g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 69g193kcal1.4g2.1g19.4g0g
Tomaattimurska, 1 prk93g25kcal0.6g4.9g0.2g1.3g
Oltermanni sulatejuusto, pehmeästi levittyvä23g72kcal2.5g0g6.5g0g
Juusto, mozzarella 23g60kcal4.3g0g4.7g0g
Soijakastike 6.9g4.2kcal0.4g0.7g0g0g
Lasagnelevy, euroshopper93g324kcal11.1g65.7g1.3g0g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g6.9g44kcal0.1g0.2g4.9g0g
Rypsiöljy 4.6g41kcal0g0g4.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2349kcal153.2g149.8g116.8g3.6g
Valittu annoskoko625g1175kcal76.6g74.9g58.4g1.8g
Annoskoko puolitettuna313g587kcal38.3g37.5g29.2g0.9g
Arvot/100g100g188kcal12.3g12g9.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315662