Gruusialainen kaalilaatikko

1. pilko kaali ja kattilaan veden kanssa 15min
2. ruskista jauheliha
3. lisää sipulit
4. lisää loput ainekset
5. yhdistä kaali ja muu seos
6. uuni 200-astetta, 35min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali329g69kcal3.9g11.2g0.7g6.9g
Vesi110g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 88g199kcal16.6g0g14.9g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g22g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 33g91kcal0.7g1g9.2g0g
Tomaattipyree, Pirkka33g27kcal1.1g6.2g0.3g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g786kcal45.4g38.8g50.2g14.8g
Valittu annoskoko625g393kcal22.7g19.4g25.1g7.4g
Annoskoko puolitettuna313g196kcal11.4g9.7g12.6g3.7g
Arvot/100g100g63kcal3.6g3.1g4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316051