Tonnikala-pastavuoka

Keitä makaroni ja sipulit.

Sekoita muut raaka-aineet.

Mausta mustapippurilla.

Kaada voideltuun vuokaan.

Kuorruta osalla juustosta ja tomaateista.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Marsaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma proteiinipasta plus136g464kcal31.4g72.3g5g8.2g
Vesi, vesijohtovesi 136g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi3g8.4kcal0.3g0.2g0.7g0g
Jalopeno, Rainbow 100g4.4g2.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g98g34kcal1g6.7g0.5g1.4g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g16g12kcal0.7g2.1g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)55g87kcal1.5g1.5g8.2g0g
Tonnikala vedessä 69g72kcal15.5g0g1g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g44g115kcal13.3g0.9g6.6g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g46g9kcal0.3g1.8g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1620kcal128.6g173g44.2g21g
Valittu annoskoko625g810kcal64.3g86.5g22.1g10.5g
Annoskoko puolitettuna313g405kcal32.2g43.3g11.1g5.3g
Arvot/100g100g130kcal10.3g13.8g3.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=317644