Tomaatti-jauhelihakeitto

Pilko perunat, porkkanat ja sipuli pieniksi kuutioiksi ja anna kiehua vedessä kypsiksi.

Lisää paistettu jauheliha ja anna kiehua hetki.

Voit kaataa veden talteen, jotta voit säädellä keiton paksuutta ja makua.

Lisää kasvisten sekaan tomaattimurska ja sopiva määrä vettä.

Mausta suolalla, pippurilla ja yrttimausteilla (esim.

paprika, basilika, oregano).

Lisää sekaan vielä muutama hienoksi silputtu basilikanlehti ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi358g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g60g36kcal0.9g7.8g0.1g0.5g
Porkkana 48g16kcal0.3g2.7g0.1g1.2g
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Tomaattimurska (Euro shopper)95g29kcal1g3.8g0.4g0.2g
Suola, annos 3g2.4g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 48g106kcal8.3g0g8.1g0g
Basilika, tuore1.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g379kcal21.4g30g17.4g4.2g
Valittu annoskoko625g190kcal10.7g15g8.7g2.1g
Annoskoko puolitettuna313g95kcal5.4g7.5g4.4g1.1g
Arvot/100g100g30kcal1.7g2.4g1.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=317954