Porkkanakakku

Vatkaa muna ja sokeri.

Sekoita kuivat aineet.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoronperään kuivat aineet + öljy porkkanaraasteseos.

Paista pohjaa uunissa n. 200asteessa n. 30min.

Kuorrute: Vatkaa tasaiseksi sulatejuusto + margariini, lisää tomusokeri.

Vatkaa.

Levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Koristele mantelirouheella.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Devis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 98g32kcal0.6g5.4g0.2g2.5g
Vehnäjauho puolikarkea 95g326kcal9.7g66.6g1.1g3.3g
Kananmuna kuorineen punnittu100g125kcal10.9g0.3g9g0g
Sokeri 93g379kcal0g93.2g0g0g
Leivinjauhe 4.9g8.6kcal0.3g1.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.9g20kcal0g4.8g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g7.3g27kcal0.3g5.8g0.3g0g
Ruokaöljy keskiarvo 38g339kcal0g0g38.4g0g
Kardemumma, annos 2g2.4g7.6kcal0.3g1.7g0.2g0.7g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 98g291kcal18.1g2.4g23.4g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 24g173kcal0.2g0.1g19.5g0g
Tomusokeri 1dl=60g44g176kcal0g43.9g0g0g
Mantelirouhe, 1 rkl16g92kcal3.3g0.8g8g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3989kcal87.4g453.6g200.2g16.6g
Valittu annoskoko625g1995kcal43.7g226.8g100.1g8.3g
Annoskoko puolitettuna313g997kcal21.9g113.4g50.1g4.2g
Arvot/100g100g319kcal7g36.3g16g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=318424