Kana-pasta keitto

Paista kana.

Laita kattilaan kana, sipulit, porkkana.

Mausta currullä (1/2 tl). Lisää vesi, kasvisliemikuutio, juusto ja spagetti.

Keitä 8 min. Lisää oregano (1 tl) ja pavut.

Keitä 2 min. Lisää ranskankerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Marsaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 274g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.8g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Broilerisuikale, keskiarvo 103g125kcal21.8g0g4.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g34g10kcal0.2g2g0.1g0.9g
Vihreä papu paloina (Apetit), annos 200g68g17kcal2.9g2.9g0.1g0g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)48g168kcal7.7g30.6g1.2g2.9g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g43g120kcal8.1g0g9.4g0g
Ranskankerma Valio51g144kcal1.3g1.8g14.4g0g
Voi 3.4g25kcal0g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1220kcal84.2g74.8g64.6g7.6g
Valittu annoskoko625g610kcal42.1g37.4g32.3g3.8g
Annoskoko puolitettuna313g305kcal21.1g18.7g16.2g1.9g
Arvot/100g100g98kcal6.7g6g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=318597