Maa-artisokkakeitto

Kuori artisokat ja pilko niitä.

Kuori perunat ja piko hieman pienemmäksi kuin artisokat.

Keitä vedessä, johon lisäät kasvisliemen.

Soseuta keitto ja viimeistele se creme bonjour valkosipuli-yrttivalmisteella.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1478 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 169g77kcal0.8g13.9g0.3g6.8g
Peruna, keskikokoinen 60g127g76kcal1.9g16.5g0.1g1.1g
Vesi296g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g12g14kcal0.3g0.7g1.1g0.2g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit21g28kcal0.6g0.4g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g390kcal7.2g63g8.4g16.2g
Valittu annoskoko625g195kcal3.6g31.5g4.2g8.1g
Annoskoko puolitettuna313g97kcal1.8g15.8g2.1g4.1g
Arvot/100g100g31kcal0.6g5g0.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=318643