Sitruunasorbetti

Keitä 2 dl vettä ja 2½ dl sokeria n. 5. minuuttia.

Jäähdytä vartti.

Lisää n. 2 dl sitruunan mehua + yhden sitruunan raastettu kuori.

Lisää mascarbone juusto n. 100 g. Sekoita hyvin.

Laita pakkaseen ja sekoita tunnin välein n. 3 tunnin ajan.

Tarjoile vadelmien/-soseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 175g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 186g757kcal0g186.2g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton175g37kcal0.5g2.8g0g0.2g
Mascarpone-juusto (Granarolo), annos 250g88g385kcal3.2g2.3g40.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2357kcal7.4g382.6g80.8g0.4g
Valittu annoskoko625g1179kcal3.7g191.3g40.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna313g589kcal1.9g95.7g20.2g0.1g
Arvot/100g100g189kcal0.6g30.6g6.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=319113