Eevaliin Makaroonijauhelihakeitto

Kuullota sipulit ja raastetut porkkanat öljytilkassa kasarissa.

Lisää 1,5 litraa vettä ja kanaliemikuutiot.

Anna kiehua n. 10 min. Lisää tomaattimurska tai paseerattu tomaatti sekä pari desiä rakettispagettia tai jotain muuta pastaa.

Keitä pasta kypsäksi.

Ruskista jauheliha pannulla öljyssä ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää kypsä jauheliha ja valutetut, huuhdellut pavut keittoon.

Hauduta 15 minuuttia, mausta basilikalla ja ripauksella chilijauhetta (itse laitan n. puoli teelusikallista) ja mieleisilläsi pippureilla maistellen makua, milloin on sopivan tulista.

Keiton kanssa maistuu uunissa paahdetut vaaleat leipäpalat, joiden päälle on pirskoteltu oliiviöljyä ja ripoteltu valkosipulia tai juustoa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman82g139kcal9.8g0g8.2g0g
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g20g72kcal2.7g14.2g0.3g0.7g
Ruskeita papuja, Rainbow54g46kcal3g7.6g0.3g11.7g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g102g26kcal1.3g4.3g0.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g27g7.4kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)4.1g11kcal0.5g0.5g0.7g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 2g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Rypsiöljy 6.1g54kcal0g0g6.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka10g8.4kcal0.3g1.9g0.1g0.1g
Vesi306g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g735kcal36.2g61.8g32g26.8g
Valittu annoskoko625g368kcal18.1g30.9g16g13.4g
Annoskoko puolitettuna313g184kcal9.1g15.5g8g6.7g
Arvot/100g100g59kcal2.9g4.9g2.6g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=319933