Kanakeitto kermainen

Kuori ja pilko polkkanat perunat ja sipuli.

Kuullota ensiksi sipulia ruokalusikallisessa rasvaa.

Lisää halutessasi joukkoon curryä tai paprikaa tai muuta haluamaasi maustetta.

Lisää sitten loput aineet ja vesi.

keitä ainekset.

Lisää kasvisliemikuutio tai kasvisfonki ja keitä ainekset melkein kypsäksi.

Lisää joukkoon pilkotut rintafileet.

Viimeisetelee keitto Creme bonjourilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2426 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafilee uunissa Kypsennetty, annos 100g90g128kcal27.1g0g1.8g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g67g19kcal0.4g4g0.1g1.7g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Peruna, keskikokoinen 60g62g37kcal0.9g8g0.1g0.6g
Vesi232g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit7.7g10kcal0.2g0.2g1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.7g27kcal0.8g5.4g0.1g0.3g
Rasvaseos 80%, juokseva, keskiarvo 1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g64g58kcal1.9g2.3g4.5g0.5g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g26g31kcal0.9g1.2g2.6g0g
Vihreä papu 52g16kcal1g2.1g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g682kcal66.8g47.8g23g9.2g
Valittu annoskoko625g341kcal33.4g23.9g11.5g4.6g
Annoskoko puolitettuna313g171kcal16.7g12g5.8g2.3g
Arvot/100g100g55kcal5.3g3.8g1.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=319939