Pekonipastakastike (tomaatti)

Oliiviöljy pannulle ja kuulotetaan sipulit öljyn ja veden seoksessa.

Lisätään tomaattimurska ja valkosipuli sekä mausteet.

Kiehutetaan vettä sopivasti lisäillen kunnes kastike on paksua ja tomaattimurskan kokkareet alkavat hajota.

Maustetaan punapippurilla jos on, muuten mustapippuria maun mukan.

Valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1631 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 10g92kcal0g0g10.3g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.7g
Tomaattimurska 307g90kcal1.7g16.2g0.6g5.8g
Valkosipuli 7.7g8.3kcal0.6g1.2g0g0.2g
Pekoni, paistettu 65g336kcal10.7g0g33g0g
Vesi192g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 1.5g3.9kcal0.2g0.3g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1079kcal27.4g39g88.2g14.6g
Valittu annoskoko625g540kcal13.7g19.5g44.1g7.3g
Annoskoko puolitettuna313g270kcal6.9g9.8g22.1g3.7g
Arvot/100g100g86kcal2.2g3.1g7.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321708