Helppo ja nopea suklaakakku

Sekoita munat ja sokeri.

Sekoita jauhot, kaakao ja vaniljasokeri yhteen ja lisää muna-sokerin sekaan.

Lisää lopuksi rahka (alkuperäisessä ohjeessa voisula) ja öljy (josta tipauta ensin vähän vuokaan voitelua varten).

Paista kakkua n. 25 min. Sen kuuluu olla matala, rapea pinnalta ja tahmea sisältä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pehmeä rasvaton maitorahka 0,3% (Valio), annos 250g132g79kcal13.2g5.7g0.4g0g
Sokeri 224g908kcal0g223.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 116g165kcal14.5g0.3g11.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 103g352kcal10.5g71.8g1.2g3.6g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 19g70kcal3.5g2.1g4.1g5.8g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6.3g25kcal0g6.2g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl26g237kcal0g0g26.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3671kcal83.4g619g87.8g18.8g
Valittu annoskoko625g1836kcal41.7g309.5g43.9g9.4g
Annoskoko puolitettuna313g918kcal20.9g154.8g22g4.7g
Arvot/100g100g294kcal6.7g49.5g7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321920