Viipaleperunavuoka

Paista ja mausta makusi mukaan jauheliha ja sipulit.

kuori ja viipaloi perunat.

lado vuokaan vuorotellen peruna ja jauheliha kerroksia, murenna sekaan lihaliemikuutiot ja lisää nestettä, ei kuitenkaan niin paljon että päällimmäinen perunakerros peittyy.

paista 175 asteessa 1.5h

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 410 grammaa

Kaariainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 254g193kcal4.8g39.3g0.5g2.5g
Sipuli (kuorittu)61g17kcal0.8g2.9g0.1g1g
Paistijauheliha 10%102g173kcal20.3g0g10.2g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)5.6g16kcal0.5g1g1.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 203g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g796kcal52.8g86.4g23.8g7g
Valittu annoskoko625g398kcal26.4g43.2g11.9g3.5g
Annoskoko puolitettuna313g199kcal13.2g21.6g6g1.8g
Arvot/100g100g64kcal4.2g6.9g1.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322073