Rössypotut

Silppua sipuli ja kuutioi, perunat, porkkanat sekä lanttu.

Keitä kasvikset lähes kypsiksi lihaliemellä/pippurilla/voilla maustetussa vedessä ja lisää sitten keiton sekaan kuutioitu rössy.

Hauduta miedolla lämmöllä, kunnes rössy on pehmennyt.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Lurtsi90
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veripalttu (Tapola), annos 200g67g153kcal7.4g11.4g10.7g0g
Vesi364g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g95g57kcal1.4g12.3g0.1g0.9g
Lanttu 26g7.6kcal0.3g1.2g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1g0g0.4g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala8g22kcal1.6g0.4g1.6g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g39g11kcal0.2g2.3g0.1g1g
Valio voi5.5g39kcal0.1g0.1g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g592kcal22.6g57.4g34g5.6g
Valittu annoskoko625g296kcal11.3g28.7g17g2.8g
Annoskoko puolitettuna313g148kcal5.7g14.4g8.5g1.4g
Arvot/100g100g47kcal1.8g4.6g2.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322484