Chilitonnikala vuoka

Lohko tomaattia lukuunottamatta kaikki vihannekset kulhoon, lisää vihannesten joukkoon öljy sekä mausteita oman maun mukaan.

Levitä vihannekset uunipellille ja kypsennä 200 asteessa 20-30 min. (riippuu vihannesten koosta)
Ota vihannekset uunista ja laita uunivuokaan, levitä vihannesten päälle tonnikala sekä lohkotut tomaatit ja lopuksi juustoraaste.

Kuorruta 250 asteessa noin 5 min. tai niin kauan, että juustosta tulee kullan ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 658 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)48g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Paprika, punainen24g6.1kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Kesäkurpitsa143g24kcal0.6g3.6g0.9g1g
Tomaatti 178g41kcal1g6.1g0.5g2.5g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g10g78kcal0g0g9.5g0g
Tonnikalaa chilikastikkeessa (Pirkka), annos 185g176g475kcal26.4g8.8g36.9g1.8g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g48g124kcal14.3g1g7.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1520kcal86.2g45.8g110.2g13.2g
Valittu annoskoko625g760kcal43.1g22.9g55.1g6.6g
Annoskoko puolitettuna313g380kcal21.6g11.5g27.6g3.3g
Arvot/100g100g122kcal6.9g3.7g8.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322799