Lanttulaatikko karpille (joulu -12)

Kuori, paloittele ja keitä lantut suolavedessä.

Ota keitinvedestä 4dl talteen.

Soseuta lantut sauvasekoittimella, lisää leseet, makeutusjauhe, nesteet ja munat.

Mausteiksi:
-muskottipähkinää 1/2tl
-inkivääriä 1/2tl
-kanelia iso ripaus
-valkopippuria iso ripaus
- suolaa
Paista 175 asteessa parisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 435g125kcal4.3g20g1.3g7.8g
Vehnälese 6.5g15kcal0.9g1g0.3g2.4g
Vesi87g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g44g148kcal0.9g1.3g15.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu52g66kcal5.7g0.2g4.7g0g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g1.1g4.3kcal0g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g716kcal23.6g47.2g43g20.4g
Valittu annoskoko625g358kcal11.8g23.6g21.5g10.2g
Annoskoko puolitettuna313g179kcal5.9g11.8g10.8g5.1g
Arvot/100g100g57kcal1.9g3.8g3.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323060