Kasvissosekeitto (peruna, porkkana, bataatti, palsternakka, inkivääri)

Keitä perunat ja juurekset liemikuutiolla maustetussa vedessä ja soseuta sauvalla.

Jos vettä näyttäisi olevan liikaa, ota mukillinen sivuun ennen soseutusta.

Lisää sulatejuusto ja anna hautua kunnes sulatejuusto on sulanut.

Tuore korianterisilppu herkullistuttaa tätä keittoa vielä entisestään

Herkkusoppa! :)

Veden haihtuminen keittäessä varmaan vähän muuttaa kaloreita, mutta mulla se ei ole niin justiinsa.

;)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Intopiukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g163g98kcal2.4g21.2g0.2g1.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g65g18kcal0.4g3.9g0.1g1.6g
Bataatti, kuorittu 33g26kcal0.5g5.5g0g1g
Palsternakka 16g10kcal0.1g1.9g0.1g0.7g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas16g46kcal3.1g0g3.6g0g
Vesi326g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 3.3g10kcal0.3g0.4g0.8g0.1g
Inkivääri, tuore, silputtu3.3g2.6kcal0.1g0.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g421kcal13.8g67g9.6g10g
Valittu annoskoko625g211kcal6.9g33.5g4.8g5g
Annoskoko puolitettuna313g105kcal3.5g16.8g2.4g2.5g
Arvot/100g100g34kcal1.1g5.4g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323097