Broilerin rintafilee appelsiinikastikkeessa

Nuiji jokainen broilerinrinta kevyesti.

Kuumenna paistokasarissa rasva ja nosta lihat siihen muutama kerrallaan niin, että täytät pannun pohjasta korkeintaan 2/3. Ruskista fileet joka puolelta.

Levitä fileet vierekkäin paistokasariin ja mausta pippurilla, hunajalla ja vähällä määrällä suolaa.

Lisää päälle itse puristettu appelsiinimehu tai tölkkimehu.

Kiehauta ja kääntele paloja välillä 5-10 minuuttia.

Alenna levyn lämpöä ja suurusta kastike pakkauksen ohjeen mukaan.

Lisää mausteeksi hiukan sokeria, jos kastike tuntuu happamelta, ja loputkin ohjeen mausteet (yrttisuola, rakuuna).

Hauduta lihat täysin kypsiksi kastikkeessaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin nahaton rintafilee403g415kcal93.1g0g6g0g
Voi 13g93kcal0.2g0.1g10.4g0g
Hunaja 18g61kcal0.1g14.8g0g0g
Appelsiinimehu, 2 dl183g82kcal0.5g18.3g0.2g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g7.3g27kcal0.1g6.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1357kcal188g78.8g33.6g0g
Valittu annoskoko625g678kcal94g39.4g16.8g0g
Annoskoko puolitettuna313g339kcal47g19.7g8.4g0g
Arvot/100g100g109kcal15g6.3g2.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=324007