Karppipizzapohja

Rahka ja munat sekaisin, sitten kuivat sekaan.

Sotke ja levitä lusikalla ohut kerros pellille leivinpaperin päälle.

Paista uunissa n. 10 min tai enemmän tai vähemmän (en ole aikaa edes katsonut, mutta kunnes pinta on kivan ruskea).

Ota pois ja lado täytteet ja takaisin uuniin 10minuutiksi.

Tämä pysyy hyvin kasassa ja on hyvän makuinen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Hetula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Pirkka)242g160kcal29.1g9.7g0.7g0g
Kananmuna kuoreton194g277kcal23.3g0g19.4g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%87g218kcal12.2g9.6g4.9g42.8g
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit87g349kcal34.9g14g17.5g13.1g
Leivinjauhe 4.8g8.5kcal0.3g1.8g0g0g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g2.4g0.2kcal0g0g0g2.1g
Ruokasuola jodioitu 6.8g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2027kcal199.6g70.2g85g116g
Valittu annoskoko625g1014kcal99.8g35.1g42.5g58g
Annoskoko puolitettuna313g507kcal49.9g17.6g21.3g29g
Arvot/100g100g162kcal16g5.6g6.8g9.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=324188