Kanakastike maissilla ja porkkanalla

Pilko porkkanat, sipuli ja valkosipuli pieneksi, paistele hetki pannulla ja lisää kanasuikaleet.

Ruskista ja mausta suolalla, cayennepippurilla, chilillä, sitruunapippurilla ja yrttimausteella.

Lisää maissit, tomaattimurska ja tuorejuusto.

Anna hautua 10-15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan filesuikaleet157g175kcal36.2g0g3.1g0g
Porkkana 115g38kcal0.7g6.4g0.2g2.9g
Sipuli (kuorittu)37g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Valkosipuli 6.3g6.8kcal0.5g1g0g0.1g
Maissi jyvät 87g124kcal2.4g22.1g2.1g3.2g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)205g82kcal3.5g16.8g0.2g0g
Voi 7.9g57kcal0.1g0g6.4g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa11g11kcal1.2g0.3g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1005kcal90.2g96.8g25.2g13.6g
Valittu annoskoko625g503kcal45.1g48.4g12.6g6.8g
Annoskoko puolitettuna313g251kcal22.6g24.2g6.3g3.4g
Arvot/100g100g80kcal7.2g7.7g2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=324813