Jauheliha-tomaattikeitto

Ruskista jauhelija kattilassa, lisää sipuli, valkosipuli, chili ja porkkana.

Sekoittele pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet (kasvisliemi, basilika, pippuri, soijakastike).

Anna hautua 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Rauduskoivu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha105g174kcal20g0g10.5g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)210g53kcal2.1g11.6g0g2.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g32g8.8kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Sipuli 11g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi263g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Vehnäjauho, sunnuntai1.3g4.6kcal0.2g0.9g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g1.6g2.6kcal0.3g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g497kcal46g31.2g21.2g8g
Valittu annoskoko625g249kcal23g15.6g10.6g4g
Annoskoko puolitettuna313g124kcal11.5g7.8g5.3g2g
Arvot/100g100g40kcal3.7g2.5g1.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325139