Helppo siskonmakkarasoppa

Kiehauta vedessä fondi, noin 8 maustepippuria ja yksi laakerinlehti.

Laita jäiset perunat & kasvikset fondiin ja odota, että alkaa kiehua.

Laske lämpötila (sähköliedellä n 3), anna vielä kiehua 5-10 minuuttia.

Purista makkarat palleroiksi liemeen, laita lämpö pois, kansi päälle ja jätä kattila liedelle.

Anna muhia noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 416 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siskonmakkara, wursti, 100g150g331kcal16.1g0.9g25.6g0g
Peruna&keittokasvikset (Apetit), annos 750g226g129kcal3.2g28g0.5g0g
Vesi241g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g8.4g7.6kcal0.3g0.3g0.6g0.1g
Maustepippuri, annos 1g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g934kcal39.2g58.4g53.4g0.2g
Valittu annoskoko625g467kcal19.6g29.2g26.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna313g233kcal9.8g14.6g13.4g0.1g
Arvot/100g100g75kcal3.1g4.7g4.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325503