BBQ possu

Leikkaa kaslerit paloiksi ja sekoita lopuista aineista bbq-kastike.

Sekoita yhteen uunivuoassa ja paista n. 175-150 asteessa kunnes rasva sulaa ja liha on revittävissä silpuksi (1,5-2h).

Kaada päälle hieman tomaattipyrettä ja hunajaa ja paista hetki lisää n. 200 asteessa.

Syö esim.

vihreiden papujen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Jemani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasler, a la Atria, Atria (3 viipaletta)510g969kcal76.5g4.1g71.4g0g
Tomaattipyree, Pirkka51g42kcal1.7g9.7g0.5g0.5g
Soijakastike 36g22kcal1.8g3.4g0g0g
Hunaja 20g67kcal0.1g16.5g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu8.2g8.5kcal0.6g1.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2216kcal161.4g70g143.8g1.4g
Valittu annoskoko625g1108kcal80.7g35g71.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna313g554kcal40.4g17.5g36g0.4g
Arvot/100g100g177kcal12.9g5.6g11.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325811