Bataatti-lanttu-broilerikeitto

Laita kattilan pohjalle öljyä ja chili-, cayenne- tai muuta maustetta ja kuumenna seos ja lisää siihen sipulirenkaat tai -hakkelus, kuullota.

Lisää sitten vettä litra (vaikka suoraan vedenkeittimestä) ja lisää kuutioidut juurekset kiehuvaan veteen.

Ja kun ne kiehuvat, niin voit lisätä siivuttamasi broilerinpalat (vähän isompia kuin valmiit).

Jos haluat ne kauniin rusehtavina, niin käytä pannulla.

Kookosmaidon voit lisätä loppuvaiheessa ja koristella vielä tuoreyrteillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 104g84kcal1.6g17.5g0.1g3.1g
Lanttu 52g15kcal0.5g2.4g0.2g0.9g
Broilerin ohutlieke (maustamaton) (Rainbow), annos 430g125g118kcal24.9g0g2.1g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Rypsiöljy Luomu Virgino (Kankaisten Öljykasvit oy), annos 21g5.8g52kcal0g0g5.8g0g
Kara kookosmaito (Kara), annos 100g52g88kcal0.8g1.1g8.8g0g
Fond du chef kasvis (Knorr), annos 28g7.3g8.7kcal0.2g0.4g0.7g0.1g
Vesimelooni tuore ilman kuoria (-), annos 1g259g65kcal2.3g10.6g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g872kcal61.2g66g38.2g9g
Valittu annoskoko625g436kcal30.6g33g19.1g4.5g
Annoskoko puolitettuna313g218kcal15.3g16.5g9.6g2.3g
Arvot/100g100g70kcal4.9g5.3g3.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=326543