Maapähkinäsuklaajuustokakku

Kuumenna uuni 175 Asteeseen

Pohja:
Murenna Keksit, Suklaa, Maapähkinät ja sekoita voi joukkoon tehosekoittimessa.

Painele seos 23cm kakkuvuoan pohjalle ja laita kakkupohja jääkaappiin täytteen valmistuksen ajaksi.

Täyte:
Sekoita Tuorejuusto, kananmunat, kananmunankeltuaiset, sokeri, kermaviili ja maapähkinävoi tasaiseksi massaksi ja kaada täyte kakkupohjan päälle tasaiseksi kerrokseksi.

Laita kakku uuniin n.50min kunnes kakun päällystä on jähmettynyt
Ota kakku uunista päällystän tekemisen ajaksi
Päällystä:
Sekoita kermaviili, maitosuklaa ja fariinisokeri kattilassa ja lämmitä miedolla lämmöllä kunnes suklaa on sulanut seokseen.

Lusikoi päällystä kakun päälle varovasti tasaiseksi kerrokseski ja laita kakku takaisin uuniin n.10min.

Anna kakun jäähtyä ja jähmettyä yön yli jääkaapissa.

Recipe by Nigella Lawson
Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Juspa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g60g269kcal4.6g40.7g9.6g2.2g
Suolapähkinä, taffel15g96kcal4.2g2.1g7.9g1.1g
Suklaa tumma 30g155kcal1.2g15.9g9.3g1.6g
Voi 15g109kcal0.2g0.1g12.2g0g
Tuorejuusto, rasvaa 13 % 150g250kcal11.2g6g19.4g3.9g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g52g68kcal6.8g0.2g4.3g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 18g51kcal2.8g0g4.5g0g
Sokeri 60g243kcal0g59.8g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 37g24kcal1.2g1.8g1.3g0g
Maapähkinävoi, luomu (Meridian), annos 10g75g433kcal22.1g8.7g34.4g6.4g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 75g48kcal2.4g3.6g2.6g0g
Maitosuklaa, Fazerin sininen30g163kcal3.3g14.7g9.9g0.5g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g9g35kcal0g8.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3885kcal120g324.6g230.8g31.4g
Valittu annoskoko625g1943kcal60g162.3g115.4g15.7g
Annoskoko puolitettuna313g971kcal30g81.2g57.7g7.9g
Arvot/100g100g311kcal9.6g26g18.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=327882