Maella borssikeitto

Pese ja kuori juurekset.

Leikkaa ohuiksi suikaleiksi käsin tai monitoimikoneessa.

Suikaloi myös valkokaali.

Sulata voi suurehkossa kattilassa tai padassa ja kuullota suikaloituja kasviksia hetki.

Älä ruskista.

Kaada liemi kasvisten päälle ja anna keiton hautua kannen alla vajaat 30 minuuttia.

Mausta keitto makusi mukaan rosmariinilla, timjamilla ja rakuunalla, lisää ruskistetut nakit ja hauduta vielä hetki.

Tarjoa vaahdotetun smetanan ja ruisleivän kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Maella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 171g66kcal1.7g11.8g0.3g4.3g
Kaali, valkokaali171g36kcal2g5.8g0.3g3.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g85g23kcal1.1g4.1g0.2g1.5g
Voi 11g81kcal0.1g0g9g0g
Kasvisliemikuutio 9g29kcal0.9g1.3g2.2g0.2g
Viinietikka 8.5g1.8kcal0g0g0g0g
Täyslihanakki savuhovi (Savuhovi), annos 100g169g541kcal19.4g0g32.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1553kcal50.4g46g88.2g19.2g
Valittu annoskoko625g777kcal25.2g23g44.1g9.6g
Annoskoko puolitettuna313g388kcal12.6g11.5g22.1g4.8g
Arvot/100g100g124kcal4g3.7g7.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=328310