Aurakanapasta

1. Laita pasta kypsymään pussin ohjeen mukaan.

2. ruskista kana, lisää ruokakerma, paloittele koko siivu auranjuustoa sekaan ja viimeiseksi 2 rkl sinappia maun mukaan.

(kanaan voi lisätä muita mausteita oman maun mukaan).

Anna hautua noin 5-10min.

3. Poista vesi pastasta ja lisää kanat sekaan ja anna imeytyä hetki.

Bon Apetit!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Tepivaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikale232g301kcal41.7g5.1g14.1g0g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras124g395kcal17g71.6g4g10.1g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 66g171kcal17.7g0g11.1g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)193g116kcal1.9g8.7g7.7g1.2g
Sinappi 12g15kcal0.5g1.6g0.7g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1995kcal157.6g174g75.2g23g
Valittu annoskoko625g998kcal78.8g87g37.6g11.5g
Annoskoko puolitettuna313g499kcal39.4g43.5g18.8g5.8g
Arvot/100g100g160kcal12.6g13.9g6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=329789