Vuohenjuusto-tomaattikeitto

Kuullota kattilassa sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet (paprika, pippuri, suola, basilika yms) sekä paloittele juusto joukkoon.

Lisää hieman smetanaa tai kermaa makua pehmentämään.

Soseuta ja tarjoa raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

N63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g533g187kcal5.3g36.3g2.7g7.5g
Vuohenjuusto (raaka) (Petit chebra), annos 180g40g121kcal7.6g0.1g10g0g
Smetana 20 % (Deliciest), annos 25g12g24kcal0.3g0.4g2.3g0g
Valkosipulinen salaatinkastike, Rainbow10g25kcal0.1g0.8g2.5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g27g7.2kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Oliiviöljy 3.3g30kcal0g0g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g786kcal27.2g77.8g41.8g16g
Valittu annoskoko625g393kcal13.6g38.9g20.9g8g
Annoskoko puolitettuna313g197kcal6.8g19.5g10.5g4g
Arvot/100g100g63kcal2.2g6.2g3.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330094