Rucola-kalapihvit

Jauha lohi, kylmäsavukirjolohi ja 1 ruukku rucolaa monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon kasvisfondi, tomaattimurska, sitruunapippuria ja suolaa.

Tee pieniä pihvejä.

Paista paistinpannulla tai uunissa 250 °c n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Sirlil10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 352g687kcal65.8g0g47.5g0g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)106g190kcal20.1g0.1g11.6g0g
Kananmuna kuoreton 77g110kcal9.7g0.2g7.9g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g20g24kcal0.5g1.2g1.8g0.3g
Tomaattimurska 70g21kcal0.4g3.7g0.1g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2064kcal193g10.4g137.8g3.2g
Valittu annoskoko625g1032kcal96.5g5.2g68.9g1.6g
Annoskoko puolitettuna313g516kcal48.3g2.6g34.5g0.8g
Arvot/100g100g165kcal15.4g0.8g11g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330164