Possua uunissa eli Uunipossu kasvispedillä

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

Mausta liha suolalla ja pippurilla, jonka jälkeen lihan saa laittaa uunivuokaa.

Liha uuniin ja annetaan olla rauhassa 1-1,5 tuntia.

Lisätään sekaan kasvikset ja annetaan olla uunissa puolituntia.

Poista uunista ja anna vetäytyä jokunen minuutti.

Sitten tarjoilemaan lisäkkeiden kanssa )potut, riisi, mikä lie maistuu tai kelpaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan uuniliha (Atria), annos 100g443g1308kcal66.5g0g115.2g0g
Maalaiskasvikset, korjattu (Apetit), annos 300g89g32kcal0.8g5.5g0.2g2.5g
Sadonkorjuukasvikset (Apetit), annos 300g89g21kcal1.8g3.2g0.2g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri, annos 1g1.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2722kcal138.2g17.4g231.2g5g
Valittu annoskoko625g1361kcal69.1g8.7g115.6g2.5g
Annoskoko puolitettuna313g680kcal34.6g4.4g57.8g1.3g
Arvot/100g100g218kcal11.1g1.4g18.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330624