Kaalilaatikko

Silppua kaali ja kuumenna vesi (n. 5dl) laakeassa kattilassa.

Lisää kaali, suola ja silputtu sipuli kattilaan.

Anna hautua n.30min.

Ruskista siinä välissä jauheliha.

Lisää jauheliha, meirami (2tl), mustapippurirouhetta ja siirappi kaali-sipulisekoitukseen.

Voitele uunivuoka.

Kaada riisi (0,5dl) pohjalle sekä kaalisekoitus liemineen.

Kypsennä alimmalla tasolla 200 asteessa n.50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Jaanah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g283g68kcal3.4g9.6g0.6g5.9g
Vesi, vesijohtovesi 141g0kcal0g0g0g0g
Mineraalisuola keskiarvo 3.5g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 35g11kcal0.4g1.7g0.1g0.6g
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g141g254kcal26.8g0g16.9g0g
Siirappi 21g64kcal0g15.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g793kcal61.2g54g35.2g13g
Valittu annoskoko625g397kcal30.6g27g17.6g6.5g
Annoskoko puolitettuna313g198kcal15.3g13.5g8.8g3.3g
Arvot/100g100g64kcal4.9g4.3g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331052