Pitaleipä

Mittaa kaikki aineet pataan, käytä 8 min. Anna taikinan levätä peitettynä kunnes se on noussut 2 kertaiseksi.

Paloittele 21 kpl 120g paloja, riivaa pyöreäksi.

Anna levätä 10 min peitettynä.

Kaulaa pyöreiksi leiviksi, vahvuus n. 50mm.

Paista heti, uunin lähtölämpö 240, laske 225 asteeseen.

Aika 8 min. ( kiertoilmauuni)

Reseptistä tulee n. 21 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Leipurihiiva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi249g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 15g11kcal2g0.2g0.1g1g
Suola, annos 3g6.2g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy classico (Bertolli)12g112kcal0g0g12.4g0g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl343g1166kcal48g219.5g10.6g18.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2578kcal100g439.4g46.2g39.8g
Valittu annoskoko625g1289kcal50g219.7g23.1g19.9g
Annoskoko puolitettuna313g645kcal25g109.9g11.6g10g
Arvot/100g100g206kcal8g35.2g3.7g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331108