Kasvissosekeitto ala Tuula

Pese, kuori ja palaittele palsternakat, perunat, porkkanat ja selleri.

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää kasvikset.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Anna kiehua n. ½ tuntia, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta keitto sauvasekoittimella.

Lisää juusto ja kuumenna, älä keitä.

Ohenna keitto maidolla tai vedellä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 68g43kcal0.3g8g0.3g3.1g
Peruna, vanha, kuorittu 77g58kcal1.4g11.9g0.2g0.8g
Porkkana 43g14kcal0.3g2.4g0.1g1.1g
Juuriselleri 34g11kcal0.4g1.6g0.1g1.1g
Sipuli 29g8.7kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 255g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tuorejuusto savuporo rasvaa 20g creme bonjour (Creme bonjour), annos 200g34g89kcal1g1.5g9.2g0.2g
Piparjuuri, annos 10g43g16kcal1.9g4.7g0.1g3.2g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g43g51kcal1g2g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g581kcal13.4g67.2g28.8g20g
Valittu annoskoko625g291kcal6.7g33.6g14.4g10g
Annoskoko puolitettuna313g145kcal3.4g16.8g7.2g5g
Arvot/100g100g47kcal1.1g5.4g2.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331767