Ahvenanmaan pannukakku

Kiehauta maito ja lisää mannaryynit.

Keitä 5-7 min sekoittaen.

Jäähdytä.

Vaahdota muna ja sokeri.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaadetaan seos laakeaan voideltuun (oivariini sitä varten) vuokaan halk.

noin 28 cm. Paistetaan uunissa 225 asteessa 30 min. Tarjoillaan mansikkahillon ja kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Millitys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)6.3g35kcal0.1g0.1g3.8g0g
Vehnäjauho, sunnuntai64g225kcal7.7g45.6g1.3g1.9g
Sokeri42g170kcal0g41.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu114g143kcal12.5g0.3g10.2g0g
Anna Manna, runsaskuituinen, plus30g95kcal3.3g18.9g0.5g2.4g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen370g122kcal12.2g18.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1577kcal71.6g249.4g31.6g8.6g
Valittu annoskoko625g789kcal35.8g124.7g15.8g4.3g
Annoskoko puolitettuna313g394kcal17.9g62.4g7.9g2.2g
Arvot/100g100g126kcal5.7g20g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=33230