Rössypotut

Kuori ja pilko perunat.

Perunat kiehumaan.

Joukkoon myös kiehumaan porkkana ja sipuli paloiteltuna.

Paista matalassa lämmössä pekonisuikaleet, joihin sitten lisäät kuutioidun veripaltun.

Pyörittele kuutioita rasvassa, lisää paistos lähes kypsien perunoiden joukkoon.

Tarkista suola.

Jos pekonissa on suolaa, niin suolaa ei yleensä tarvitse lisätä.

Anna muhia vähän aikaa.

Lämmitettäessä maku senkun paranee.

Nam.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Kaseva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g35g120kcal4.9g0g10.9g0g
Peruna, keskikokoinen 60g169g101kcal2.5g22g0.2g1.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g18g5.1kcal0.1g1.1g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)8.4g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Veripalttu (Tapola), annos 200g113g258kcal12.4g19.1g18g0g
Vesi282g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g973kcal40g85.2g58.2g4.2g
Valittu annoskoko625g486kcal20g42.6g29.1g2.1g
Annoskoko puolitettuna313g243kcal10g21.3g14.6g1.1g
Arvot/100g100g78kcal3.2g6.8g4.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=332337